Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Ekonomiskt bistånd Kunskapsstöd Lägesrapporter Jämställdhetsperspektivet i öppna jämförelser av socialtjänst och kommunal hälso- och sjukvård

Jämställdhetsperspektivet i öppna jämförelser av socialtjänst och kommunal hälso- och sjukvård

Jämställdhetsperspektivet i öppna jämförelser av socialtjänst och kommunal hälso- och sjukvård presenterar en sammanställning av indikatorer som finns våren 2016 i öppna jämförelser som går att analysera ur ett jämställdhetsperspektiv. Rapporten är utgiven av Socialstyrelsen.

​Jämställdhetsperspektivet i öppna jämförelser av socialtjänst och kommunal hälso- och sjukvård presenterar en sammanställning av de indikatorer som finns våren 2016 i öppna jämförelsers samtliga socialtjänstområden och kommunal hälso- och sjukvård och som går att analysera ur ett jämställdhetsperspektiv. Rapporten är en delredovisning.

Jämställdhetsperspektivet i öppna jämförelser av socialtjänst och kommunal hälso- och sjukvård är utgiven av Socialstyrelsen.

Jämställdhetsperspektivet i öppna jämförelser av socialtjänst och kommunal hälso- och sjukvård på Socialstyrelsens webbplats (PDF)

Hjälpte informationen på den här sidan dig?