Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Äldre Kunskapsstöd Rekommendationer och vägledningar Gör jämlikt – gör skillnad! samling för social hållbarhet minskar skillnader i hälsa

Gör jämlikt – gör skillnad! samling för social hållbarhet minskar skillnader i hälsa

Gör jämlikt – gör skillnad! samling för social hållbarhet minskar skillnader i hälsa presenterar 5 rekommendationer och 23 åtgärder som bidrar till att stärka den sociala hållbarheten och minska skillnaderna i hälsa. Rapporten är utgiven av Sveriges Kommuner och Landsting, SKL.

Gör jämlikt – gör skillnad! samling för social hållbarhet minskar skillnader i hälsa

​Sedan lång tid tillbaka har det genomsnittliga hälsoläget i Sverige blivit allt bättre. Trots denna positiva utveckling ökar hälsoskillnaderna mellan olika grupper i samhället.

Gör jämlikt – gör skillnad! presenterar 5 rekommendationer och 23 åtgärder som bidrar till att stärka den sociala hållbarheten och minska skillnaderna i hälsa.

Resultatet bygger på ett arbete som Sveriges Kommuner och Landsting, SKL, bedrivit tillsammans med 20 kommuner, landsting och regioner i Samling för social hållbarhet – minska skillnader i hälsa.

Gör jämlikt – gör skillnad! samling för social hållbarhet minskar skillnader i hälsa är utgiven av SKL.

Gör jämlikt – gör skillnad! samling för social hållbarhet minskar skillnader i hälsa på SKL:s webbplats

Gör jämlikt – gör skillnad! samling för social hållbarhet minskar skillnader i hälsa – kortversion som kunskapsstöd på Kunskapsguiden

Hjälpte informationen på den här sidan dig?