Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Äldre Kunskapsstöd Rekommendationer och vägledningar Lokala värdighetsgarantier – en vägledning med utgångspunkt från ansökningar om prestationersättning 2012

Lokala värdighetsgarantier – en vägledning med utgångspunkt från ansökningar om prestationersättning 2012

Vägledningen Lokala värdighetsgarantier innehåller exempel på lokala värdighetsgarantier och motiveringar till varför Socialstyrelsen har godkänt eller underkänt dem för att få del av prestationsersättning. Vägledningen är utgiven av Socialstyrelsen.

​Lokala värdighetsgarantier – en vägledning med utgångspunkt från ansökningar om prestationersättning 2012 kan ge inspiration och stöd för kommuner som vill arbeta med värdighetsgarantier i äldreomsorgen. Vägledningen innehåller ett flertal exempel på lokala värdighetsgarantier och motiveringar till varför Socialstyrelsen har godkänt eller underkänt dem för att få del av prestationsersättning.

Lokala värdighetsgarantier – en vägledning med utgångspunkt från ansökningar om prestationersättning 2012 är utgiven av Socialstyrelsen.

Lokala värdighetsgarantier – en vägledning med utgångspunkt från ansökningar om prestationersättning 2012 på Socialstyrelsens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?