Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Äldre Kunskapsstöd Lägesrapporter Att beskriva behov och insatser med nationellt fackspråk – utvecklingen av en nationell modell för systematiskt arbetssätt och strukturerad dokumentation inom äldreomsorgen

Att beskriva behov och insatser med nationellt fackspråk – utvecklingen av en nationell modell för systematiskt arbetssätt och strukturerad dokumentation inom äldreomsorgen

Att beskriva behov och insatser med nationellt fackspråk beskriver en modell för att beskriva äldre personers behov och insatser med ett nationellt fackspråk. Modellen kan stödja kommunerna att införa ett systematiskt arbetssätt med individens behov i fokus. Rapporten beskriver modellen.

Att beskriva behov och insatser med nationellt fackspråk

​Socialstyrelsen har utvecklat en modell för att beskriva äldre personers behov och insatser med ett nationellt fackspråk. Modellen kan stödja kommunerna att införa ett systematiskt arbetssätt med individens behov i fokus.  Att beskriva behov och insatser med nationellt fackspråk beskriver modellen.

Att beskriva behov och insatser med nationellt fackspråk - Utvecklingen av en nationell modell för systematiskt arbetssätt och strukturerad dokumentation inom äldreomsorgen är utgiven av Socialstyrelsen.

Att beskriva behov och insatser med nationellt fackspråk på Socialstyrelsens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Teman