Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Äldre Kunskapsstöd Lägesrapporter Ekonomiska beräkningar och bedömningar – kunskapsunderlag för Folkhälsopolitisk rapport 2010

Ekonomiska beräkningar och bedömningar – kunskapsunderlag för Folkhälsopolitisk rapport 2010

Ekonomiska beräkningar och bedömningar – kunskapsunderlag för Folkhälsopolitisk rapport 2010 innehåller bland annat samhällsekonomiska kostnader för ohälsa. Rapporten är utgiven av Folkhälsomyndigheten.

​Ekonomiska beräkningar och bedömningar – kunskapsunderlag för Folkhälsopolitisk rapport 2010 ger en fördjupad kunskap och information om de ekonomiska beräkningarna och bedömningarna i Folkhälsopolitisk rapport 2010.

I Ekonomiska beräkningar och bedömningar presenteras samhällsekonomiska kostnader för ohälsa, statsfinansiella kostnader för rekommenderade åtgärder och bedömningar av kostnadseffektivitet för några av de rekommenderade åtgärderna.

Rapporten vänder sig till regeringen och till beslutsfattare på nationell, regional och lokal nivå som får ett underlag för att göra prioriteringar för framtidens folkhälsa.

Ekonomiska beräkningar och bedömningar är en av 21 underlagsrapporter för Folkhälsopolitisk rapport 2010: Framtidens folkhälsa – allas ansvar.

Rapporten är utgiven av Folkhälsomyndigheten.

Ekonomiska beräkningar och bedömningar på Folkhälsomyndighetens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Hälsoproblem

 
 

 Teman