Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Äldre Kunskapsstöd Lägesrapporter Prestationsersättning för lokala värdighetsgarantier inom äldreomsorgen – lägesrapport februari 2013

Prestationsersättning för lokala värdighetsgarantier inom äldreomsorgen – lägesrapport februari 2013

Prestationsersättning för lokala värdighetsgarantier inom äldreomsorgen beskriver utvecklingen under 2012 när det gäller prestationsersättningar, information och stöd till kommunerna och den nationella uppföljningen av lokala värdighetsgarantier. Rapporten är utgiven av Socialstyrelsen.

Omslag till Prestationsersättning för lokala värdighetsgarantier inom äldreomsorgen

​Prestationsersättning för lokala värdighetsgarantier inom äldreomsorgen – lägesrapport februari 2013 beskriver utvecklingen under 2012 av prestationsersättningar, information och stöd till kommunerna och den nationella uppföljningen av lokala värdighetsgarantier.

Av landets 290 kommuner har 264 ansökt om och beviljats prestationsersättningar. Men det är få kommuner som infört lokala värdighetsgarantier. Av dessa kommuner har flertalet infört värdighetsgarantier relativt nyligen. Det är därför tidigt att uttala sig om hur kommunernas arbete med värdighetsgarantier har påverkat kvalitetet i vården och omsorgen om äldre personer.

Prestationsersättning för lokala värdighetsgarantier inom äldreomsorgen – lägesrapport februari 2013 är utgiven av Socialstyrelsen.

Prestationsersättning för lokala värdighetsgarantier inom äldreomsorgen – lägesrapport februari 2013 på Socialstyrelsens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Hälsoproblem

 
 

 Teman