Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Äldre Kunskapsstöd Lägesrapporter Rehabilitering för personer med traumatisk hjärnskada – landstingens rehabiliteringsinsatser

Rehabilitering för personer med traumatisk hjärnskada – landstingens rehabiliteringsinsatser

Rehabilitering för personer med traumatisk hjärnskada – landstingens rehabiliteringsinsatser presenterar en kartläggning av rehabiliteringsinsatser för personer med traumatisk hjärnskada. Kunskapsstödet är utgivet av Socialstyrelsen.

Omslag till Rehabilitering för personer med traumatisk hjärnskada

Rehabilitering för personer med traumatisk hjärnskada – landstingens rehabiliteringsinsatser presenterar en kartläggning av landstingens och regionernas rehabiliteringsinsatser för personer med traumatisk hjärnskada. Den redovisar även jämförande data av landstingens rehabiliteringsinsatser samt föreslår förbättringsområden.

Kartläggningen har genomförts under 2012 och baseras på en enkätundersökning till landstingen och regionerna samt vårdkonsumtionsdata från Socialstyrelsens patientregister. Socialstyrelsen har funnit ett antal förbättringsområden.

Rehabilitering för personer med traumatisk hjärnskada – landstingens rehabiliteringsinsatser är utgiven av Socialstyrelsen.

Rehabilitering för personer med traumatisk hjärnskada – landstingens rehabiliteringsinsatser på Socialstyrelsens webbplats​

Hjälpte informationen på den här sidan dig?