Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Äldre Kunskapsstöd Lägesrapporter Tjänsteutveckling för en tillgänglig och patientcentrerad vård – om utvecklingskraft i landsting och regioner

Tjänsteutveckling för en tillgänglig och patientcentrerad vård – om utvecklingskraft i landsting och regioner

Tjänsteutveckling för en tillgänglig och patientcentrerad vård – om utvecklingskraft i landsting och regioner beskriver och analyserar strategiskt utvecklingsarbete mot en mer tillgänglig och patientcentrerad vård utifrån ett systemsynsätt. Kunskapsstödet är utgivet av Socialstyrelsen.

​Socialstyrelsen har haft uppdraget att utifrån ett helhetsperspektiv beskriva och stödja landstingens och regionernas strategiska utvecklingsarbete mot en mer tillgänglig och patientcentrerad vård.

Tjänsteutveckling för en tillgänglig och patientcentrerad vård – om utvecklingskraft i landsting och regioner beskriver och analyserar strategiskt utvecklingsarbete mot en mer tillgänglig och patientcentrerad vård utifrån ett systemsynsätt. Detta görs genom en systematisk kartläggning och analys av ett antal sjukvårdshuvudmäns utvecklingskraft.

Tjänsteutveckling för en tillgänglig och patientcentrerad vård – om utvecklingskraft i landsting och regioner är utgiven av Socialstyrelsen.

Tjänsteutveckling för en tillgänglig och patientcentrerad vård – om utvecklingskraft i landsting och regioner på Socialstyrelsens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?