Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Äldre Kunskapsstöd Målgruppsanpassade sammanfattningar Framgångsfaktorer i strokevården – inspiration för utveckling av strokevården

Framgångsfaktorer i strokevården – inspiration för utveckling av strokevården

Framgångsfaktorer i strokevården – inspiration för utveckling av strokevården presenterar ett flertal framgångsfaktorer som har visat sig påverka strokevårdens kvalitet i landstingen. Kunskapsstödet är utgivet av Sveriges Kommuner och Landsting, SKL.

Omslagsbild till Framgångsfaktorer i strokevården – inspiration för utveckling av strokevården

​Framgångsfaktorer i strokevården – inspiration för utveckling av strokevården presenterar ett flertal framgångsfaktorer som har visat sig påverka strokevårdens kvalitet i landstingen.

Det nationella programrådet för stroke har till syfte att verka för att öka förutsättningarna för en mer kunskapsbaserad och jämlik strokevård. Programrådet har genomfört en intervjubaserad benchmarkstudie för att kartlägga den akuta strokevården och identifiera framgångsfaktorer som utmärker sjukhus och landsting med bättre resultat för vissa utvalda indikatorer i Riksstroke. 18 framgångsfaktorer har identifierats i kartläggningen och beskrivs i kunskapsstödet. Kunskapsstödet vänder sig till dig som arbetar med eller inom strokevården, som chef eller i ett vårdteam, men också till tjänstemän och politiker som tar beslut gällande strokevården.

Framgångsfaktorer i strokevården – inspiration för utveckling av strokevården är utgiven av Sveriges Kommuner och Landsting, SKL.

Framgångsfaktorer i strokevården – inspiration för utveckling av strokevården på SKL:s webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Hälsoproblem

 
 

 Teman