Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Äldre Kunskapsstöd Nationella riktlinjer Nationella riktlinjer för bröst-, prostata-, tjocktarms- och ändtarmscancervård 2014 – stöd för styrning och ledning

Nationella riktlinjer för bröst-, prostata-, tjocktarms- och ändtarmscancervård 2014 – stöd för styrning och ledning

Nationella riktlinjer för bröst-, prostata-, tjocktarms- och ändtarmscancervård 2014 – stöd för styrning och ledning innehåller 290 rekommendationer inom områdena prevention, diagnostik, kirurgi, strål- och läkemedelsbehandling samt omvårdnad och rehabilitering. Riktlinjerna är utgivna av Socialstyrelsen.

Nationella riktlinjer för bröst-, prostata-, tjocktarms- och ändtarmscancervård 2014 – stöd för styrning och ledning

​Nationella riktlinjer för bröst-, prostata-, tjocktarms- och ändtarmscancervård 2014 – stöd för styrning och ledning innehåller 290 rekommendationer inom områdena prevention, diagnostik, kirurgi, strål- och läkemedelsbehandling samt omvårdnad och rehabilitering.

Riktlinjernas slutsatser är baserade på gruppnivå och innehåller också bedömningar av rekommendationernas ekonomiska och organisatoriska konsekvenser och indikatorer för uppföljning.

Nationella riktlinjer för bröst-, prostata-, tjocktarms- och ändtarmscancervård 2014 – stöd för styrning och ledning är utgivna av Socialstyrelsen.

Nationella riktlinjer för bröst-, prostata-, tjocktarms- och ändtarmscancervård 2014 – stöd för styrning och ledning på Socialstyrelsens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?