Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Barn & unga Kunskapsstöd Statistik och uppföljningar Krav på behörighet inom socialtjänstens barn- och ungdomsvård – uppföljning av lagändring

Krav på behörighet inom socialtjänstens barn- och ungdomsvård – uppföljning av lagändring

Krav på behörighet inom socialtjänstens barn- och ungdomsvård presenterar en uppföljning av bestämmelserna i socialtjänstlagen och Socialstyrelsens föreskrifter (SOSFS 2014:7) om behörighet att utföra vissa uppgifter i socialtjänstens barn- och ungdomsvård. Rapporten är utgiven av Socialstyrelsen.

Krav på behörighet inom socialtjänstens barn- och ungdomsvård – uppföljning av lagändring

​Krav på behörighet inom socialtjänstens barn- och ungdomsvård – uppföljning av lagändring presenterar en uppföljning av bestämmelserna i socialtjänstlagen och Socialstyrelsens föreskrifter (SOSFS 2014:7) om behörighet att utföra vissa uppgifter i socialtjänstens barn- och ungdomsvård.

Rapporten beskriver vilka möjligheter kommunerna har för att uppfylla de nya bestämmelserna och föreskrifterna till 2019 enligt övergångsreglerna, dels vilka möjligheter som finns för icke behörig personal att bli behörig och vilka konsekvenser regleringen innebär för kommunerna.

Krav på behörighet inom socialtjänstens barn- och ungdomsvård – uppföljning av lagändring är utgiven av Socialstyrelsen.

Krav på behörighet inom socialtjänstens barn- och ungdomsvård på Socialstyrelsens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?