Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Barn & unga Kunskapsstöd Rekommendationer och vägledningar Om filmen Vad händer nu? – handledning för personal inom socialtjänsten om hur filmen kan användas i arbetet med ensamkommande barn

Om filmen Vad händer nu? – handledning för personal inom socialtjänsten om hur filmen kan användas i arbetet med ensamkommande barn

Om filmen Vad händer nu? är till för att stödja dig som visar filmen Vad händer nu? för ensamkommande barn i Socialtjänsten. Handledningen är utgiven av Socialstyrelsen.

Omslagsbild till Om filmen Vad händer nu? – Handledning för personal inom socialtjänsten

​Om filmen Vad händer nu? – handledning för personal inom socialtjänsten om hur filmen kan användas i arbetet med ensamkommande barn är till för att stödja dig som visar filmen Vad händer nu? för ensamkommande barn i Socialtjänsten.

Handledningen berättar hur du kan samtala om innehållet, delar av asylprocessen och ger exempel på andra användningsområden för materialet. Målet är att du ska kunna bemöta barnet på ett bra sätt och hjälpa det att få korrekt information.

Du kan också läsa om andra användningsområden för filmen –  till exempel i arbetet med rekrytering och utbildning av familjehem.

Om filmen Vad händer nu? – handledning för personal inom socialtjänsten om hur filmen kan användas i arbetet med ensamkommande barn är utgiven av Socialstyrelsen.

Om filmen Vad händer nu? på Socialstyrelsens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?