Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Barn & unga Kunskapsstöd Rekommendationer och vägledningar Om filmen Vad händer nu? – handledning för personal på hem för vård eller boende (HVB) om hur filmen Vad händer nu? kan användas i arbetet med ensamkommande barn

Om filmen Vad händer nu? – handledning för personal på hem för vård eller boende (HVB) om hur filmen Vad händer nu? kan användas i arbetet med ensamkommande barn

Om filmen Vad händer nu? är till för att stödja dig som visar filmen Vad händer nu för ensamkommande barn på ett HVB. Handledningen är utgiven av Socialstyrelsen.

Omslagsbild till Om filmen Vad händer nu? – handledning för personal på hem för vård eller boende (HVB)

Om filmen Vad händer nu? – handledning för personal på hem för vård eller boende (HVB) om hur filmen Vad händer nu? kan användas i arbetet med ensamkommande barn är till för att stödja dig som visar filmen Vad händer nu för ensamkommande barn på ett HVB.

Handledningen ger dig information om hur du kan använda filmen, delar av asylprocessen och andra viktiga frågor. Målet är att du som personal ska kunna bemöta barnet på ett bra sätt och hjälpa barnet att få korrekt information.

Om filmen Vad händer nu? – handledning för personal på hem för vård eller boende (HVB) om hur filmen Vad händer nu? kan användas i arbetet med ensamkommande barn är utgiven av Socialstyrelsen.

Om filmen Vad händer nu? på Socialstyrelsens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?