Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Barn & unga Kunskapsstöd Rekommendationer och vägledningar På flykt och försvunnen – metodstöd för regional samverkan kring ensamkommande barn som försvinner

På flykt och försvunnen – metodstöd för regional samverkan kring ensamkommande barn som försvinner

På flykt och försvunnen – metodstöd för regional samverkan kring ensamkommande barn som försvinner ska ge stöd och inspiration till strukturerad samverkan på regional nivå. Metodstödet är utgivet av Länsstyrelsen i Stockholm.

Omslag till På flykt och försvunnen - Metodstöd

​På flykt och försvunnen – metodstöd för regional samverkan kring ensamkommande barn som försvinner ska ge stöd och inspiration till strukturerad samverkan på regional nivå.

Vem är metodstödet till för?

Metodstödet är framtaget främst för att användas på regional nivå. Den riktar sig till alla aktörer som är involverade i ett regionalt samverkansarbete runt målgruppen ensamkommande barn.

Aktörer som kan ha nytta av metodstödet kan
exempelvis vara länsstyrelser, kommunförbund, regionala samverkansorgan, Migrationsverket, polis, Åklagarmyndighet, frivilligaktörer, socialtjänst och skola.

På flykt och försvunnen – metodstöd för regional samverkan kring ensamkommande barn som försvinner är utgivet av Länsstyrelsen i Stockholm.

På flykt och försvunnen på Länsstyrelsen i Stockholms webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?