Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Barn & unga Kunskapsstöd Lägesrapporter Kraftsamling från norr till söder – Resultat av statsbidrag till ideella organisationers arbete i flyktingsituationen 2016

Kraftsamling från norr till söder – Resultat av statsbidrag till ideella organisationers arbete i flyktingsituationen 2016

I Kraftsamling från norr till söder presenteras resultatet av statsbidrag till ideella organisationers arbete i flyktingsituationen 2016. Kunskapsstödet är utgivet av MUCF.

Omslag till Kraftsamling från norr till söder

​I Kraftsamling från norr till söder presenteras resultatet av statsbidrag till ideella organisationers arbete i flyktingsituationen 2016.

I december 2015 fick Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, MUCF, i uppdrag av regeringen att fördela totalt 94 miljoner kronor till tio organisationer för att skapa bättre förutsättningar för organisationernas arbete med asylmottagande och nyanländas etablering.

Kunskapsstödet  presenterar hur bidraget använts och analyserar resultatet av genomförda insatser.

Kraftsamling från norr till söder – Resultat av statsbidrag till ideella organisationers arbete i flyktingsituationen 2016 är utgiven av Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, MUCF.

Kraftsamling från norr till söder på MUCF:s webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?