Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Barn & unga Kunskapsstöd Lägesrapporter Slutredovisning av uppdraget med anledning av det ökade mottagandet av ensamkommande barn m.m.

Slutredovisning av uppdraget med anledning av det ökade mottagandet av ensamkommande barn m.m.

Slutredovisning av uppdraget med anledning av det ökade mottagandet av ensamkommande barn m.m. är en slutredovisning av ett uppdrag där det bland annat ingick att göra en fördjupad analys av konsekvenserna för socialtjänsten och att revidera och ta fram nya kunskapsstöd till socialtjänsten i arbetet med ensamkommande barn och unga. Kunskapsstödet är utgivet av Socialstyrelsen.

Omslag till Slutredovisning av uppdraget med anledning av det ökade mottagandet av ensamkommande barn m.m.

​Slutredovisning av uppdraget med anledning av det ökade mottagandet av ensamkommande barn m.m. är en slutredovisning av ett uppdrag där det bland annat ingick att göra en fördjupad analys av konsekvenserna för socialtjänsten och att revidera och ta fram nya kunskapsstöd till socialtjänsten i arbetet med ensamkommande barn och unga.

Slutredovisning av uppdraget med anledning av det ökade mottagandet av ensamkommande barn m.m.är utgiven av Socialstyrelsen.

Slutredovisning av uppdraget med anledning av det ökade mottagandet av ensamkommande barn m.m. på Socialstyrelsens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?