Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Barn & unga Kunskapsstöd Lägesrapporter Stärkt stöd till barn som anhöriga – resultat och slutsatser från fem års utvecklingsarbete

Stärkt stöd till barn som anhöriga – resultat och slutsatser från fem års utvecklingsarbete

Stärkt stöd till barn som anhöriga sammanfattar utvecklingsarbetet för ändamålsenligt stöd inom hälso- och sjukvård, socialtjänst samt förskola och skola till barn som är anhöriga. Rapporten är utgiven av Socialstyrelsen.

Stärkt stöd till barn som anhöriga – resultat och slutsatser från fem års utvecklingsarbete

​Ett omfattande utvecklingsarbete har lett till att fler barn som är anhöriga uppmärksammas och får stöd, främst inom hälso- och sjukvården.

Stärkt stöd till barn som anhöriga sammanfattar utvecklingsarbetet för ändamålsenligt stöd inom hälso- och sjukvård, socialtjänst samt förskola och skola till barn som är anhöriga.

Utifrån stöd inom ramen för uppdraget har landsting, regioner och kommuner bedrivit utvecklingsarbete för strukturer och rutiner samt ökad kompetens hos personal för att stärka stödet till barn som är anhöriga.

Stärkt stöd till barn som anhöriga – resultat och slutsatser från fem års utvecklingsarbete är utgiven av Socialstyrelsen.

Stärkt stöd till barn som anhöriga – resultat och slutsatser från fem års utvecklingsarbete på Socialstyrelsens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?