Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Barn & unga Aktuellt Barn och unga – nytt område på Kunskapsguiden

Barn och unga – nytt område på Kunskapsguiden

Nu lanserar Kunskapsguiden det nya området Barn och unga. Några ämnen du hittar under Barn och unga är adhd, övervikt och fetma, familjeorienterat arbetssätt, yrkesintroduktion för socialtjänsten inom barn- och ungdomsvård.

​Kunskapsguiden lanserar nu det nya området Barn och unga. Där hittar du samlad och kvalitetssäkrad kunskap som kan vara till stöd för dig i din yrkesroll och för din verksamhet.

Stöd och vägledning för dig och din verksamhet

Området Barn och unga är uppbyggt kring hälsoproblem och teman som presenteras på ett övergripande och pedagogiskt sätt och fungerar som en samlingspunkt för nationella aktörers olika kunskapsstöd. Här finns även kurser och utbildningar som på olika sätt kan användas i din verksamhet.
Området Barn och unga är liksom Kunskapsguidens övriga områden under ständig utveckling. Kunskapsguidens redaktion kommer att bygga vidare på innehållet.
Några ämnen du kan läsa om redan nu är
  • adhd
  • självmord och självmordsförsök
  • övervikt och fetma
  • barns behov i centrum, BBIC
  • yrkesintroduktion för socialtjänsten inom barn- och ungdomsvård
  • familjeorienterat arbetssätt.
Barn och unga på Kunskapsguiden

Prenumerera på nyheter från området barn och unga

Uppdatera din prenumeration med nyheter från området barn och unga eller med något annat område som finns på Kunskapsguiden. Bocka för alla områden du vill ha nyheter från – även de du redan prenumererar på. Då får du alla nyheter i samma nyhetsbrev.