Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Funktionshinder Kunskapsstöd Målgruppsanpassade sammanfattningar Att stödja vuxna personer med nedsatt beslutsförmåga att uttrycka sin vilja – Introduktion och diskussion

Att stödja vuxna personer med nedsatt beslutsförmåga att uttrycka sin vilja – Introduktion och diskussion

Att stödja vuxna personer med nedsatt beslutsförmåga att uttrycka sin vilja – Introduktion och diskussion är ett material för att introducera metodstödet Att stödja vuxna personer med nedsatt beslutsförmåga att uttrycka sin vilja. Kunskapsstödet är utgivet av Socialstyrelsen.

​Socialstyrelsen har tagit fram ett material för att introducera metodstödet Att stödja vuxna personer med nedsatt beslutsförmåga att uttrycka sin vilja. Det vänder sig till handläggare och utförare inom funktionhindersområdet.

Materialet finns i tre varianter, ett avsett att visa på storskärm, ett med färdigt talmanus och ett med plats för anteckningar.

Att stödja vuxna personer med nedsatt beslutsförmåga att uttrycka sin vilja – Introduktion och diskussion är utgivet av Socialstyrelsen.

Att stödja vuxna personer med nedsatt beslutsförmåga att uttrycka sin vilja – Introduktion och diskussion på Socialstyrelsens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?