Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Start Psykisk ohälsa Kunskapsstöd Lägesrapporter Insatser för att förbättra vården för personer med kroniska sjukdomar – stöd till införandet av de nationella riktlinjerna för sjukdomsförebyggande metoder och statsbidrag för arbetet med kroniska sjukdomar

Insatser för att förbättra vården för personer med kroniska sjukdomar – stöd till införandet av de nationella riktlinjerna för sjukdomsförebyggande metoder och statsbidrag för arbetet med kroniska sjukdomar

Insatser för att förbättra vården för personer med kroniska sjukdomar beskriver vad Socialstyrelsen har gjort inom uppdraget att genomföra insatser för att förbättra vården för personer med kroniska sjukdomar. Rapporten är utgiven av Socialstyrelsen.

Insatser för att förbättra vården för personer med kroniska sjukdomar

​Insatser för att förbättra vården för personer med kroniska sjukdomar beskriver vad Socialstyrelsen har gjort inom uppdraget att genomföra insatser för att förbättra vården för personer med kroniska sjukdomar.

Rapporten vänder sig till Regeringskansliet och kan även vara av intresse för personer som arbetar med att implementera de nationella riktlinjerna för sjukdomsförebyggande metoder.

Insatser för att förbättra vården för personer med kroniska sjukdomar – stöd till införandet av de nationella riktlinjerna för sjukdomsförebyggande metoder och statsbidrag för arbetet med kroniska sjukdomar är utgiven av Socialstyrelsen.

Insatser för att förbättra vården för personer med kroniska sjukdomar på Socialstyrelsens webbplats

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
 

 Hälsoproblem

 
 

 Teman